Prosinec 2008

Demi Lovato - fotky

9. prosince 2008 v 14:14 | Elinka |  Demi Lovato


Demi Lovato - Don't Forget

9. prosince 2008 v 7:23 | Elinka |  Demi Lovato - alba, písničky a texty

Tady si můžete stáhnout tohle album tady jednu půlku - Klikni!!!
A tady druhou - Klikni!!!

Tady máte vydeoklip Demi Lovato Get Back!!!:-)



Brie Larson - životopis

8. prosince 2008 v 22:19 | Elinka |  Brie Larson
Brie Larson

Povolání:herečka
a zpěvačka

Věk:19

Datum narození:1.10.
1989

Místo narození:Sacra-
mento, Kalifornie, USA

Znamení:Váhy






























Filmografie:
2006 -Soví houkání (Hoot) role: Beatrice
2004 -Přes noc třicítkou (13 Going On 30) role: Six Chick
2004 -Konec Snění (Sleepover) role: Liz
2003 -Na závodní dráze (Right On Track) role: Courtney Enders
2001 -Madison role: Racing Girl #2
1992 -"The Tonight Show with Jay Leno" role: Girl Scout / ...

Diskografie:

Brie Larson - fotky

8. prosince 2008 v 22:01 | Elinka |  Brie Larson

Brie Larson - Finally Out Of P.E.

8. prosince 2008 v 21:43 | Elinka |  Brie Larson - alba, písničky a texty
Tady máte na této stánce ke stažení toto album - Klikni!!!
















9 She Said






12 Ugly



Tady si mužete pustit jednu písničku která se mi moc líbí!!!:-)